De show

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.


Vanaf september veilig en volgens de regels te bezoeken.

 • VOLGENDE SHOW 28 augustus
  DeLaMar Theater
 • DUUR ca. 2,5 u incl pauze
 • TOEGANGSPRIJS Kaarten vanaf € 25,-

VOLG DIANA & ZONEN EN MIS NIETS

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op 'Waar & Wanneer' voor de speellijst van Diana & Zonen. U kunt hier doorklikken naar het theater van uw keuze. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, naast de theaters is Eventim een officieel verkoopkanaal van Diana & Zonen.

 • Kaarten kopen en COVID-19 status

  Ook in de huidige omstandigheden willen wij u graag zekerheid bieden. Mocht de voorstelling van uw keuze door COVID-19 niet doorgaan, dan krijgt u de garantie voor een geld terug optie of het omboeken naar een andere datum. Uw theater of Eventim zal namens MediaLane Theater contact met u opnemen.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  U kunt hiervoor contact opnemen met de partij waar u de kaarten heeft gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment schatten wij in dat de voorstelling ca. 2,5 uur à 3 uur inclusief pauze gaat duren.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus (als de cast buigt) mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van Diana & Zonen wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan vindt u hierover uiteraard meer informatie op deze website.