Anouk van Nes

Ensemble /
cover Camilla, Grace

Anouk van Nes studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde de afgelopen jaren de rol van Joke in de komische succesreeks Opvliegers. Tussendoor speelde ze opnieuw de rol van Tanya in Mamma Mia!. Verder was ze als actrice te zien in het muziektheaterstuk De Tweeling, als cabaretière met Puper Ladies, maakte ze met cabaretgroep Dames Eerst twee eigen voorstellingen en was ze te zien in de komedies Kantje Boord, De Bonbonfabriek en De Vagina Monologen.

Voor haar rollen in Cats en Mamma Mia! ontving ze een Musical Award Nominatie. Anouk speelde verder in de musicals La Cage aux Folles, A Chorus Line, West Side Story, Heerlijk Duurt Het Langst, Annie De Musical, The Wild Party, Crazy for you, 42nd Street en Dirty Dancing.

Werkzaam voor televisie kwam zij als winnares uit het survivalprogramma Bobo’s in de Bush. Ze speelde Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden, nam allerlei bijrollen voor haar rekening en was als presentatrice te zien voor voormalig zender Yorin.

Anouk is tevens werkzaam als theaterdocent, presentatrice en sinds kort als lifecoach.